Partners


Cycling Team Limburg
Cycling Team Limburg is een omni-wielervereniging voor zowel breedte-sporters alsook wedstrijdsporters. De vereniging is ontstaan uit een fusie van MTB Baarlo, Wielerclub Midden Limburg en de wedstrijd- en jeugdafdeling van TWC Noord-Limburg. Onze leden vind je dan ook van Maasbracht in het midden-Limburgse tot aan Mook in de noordelijkste punt van Limburg.
Cycling Team Limburg wil een wielervereniging voor het leven zijn. De vereniging bestaat uit zowel wedstrijdrenners/rensters en recreatieve renners/rensters. Bij Cycling Team Limburg kan men terecht voor:

Met wieleromgeving Herungerberg in Venlo en sportcomplex Thyas in Panningen beschikt Cycling Team Limburg over 2 mooie trainingscomplexen, waar op diverse dagen in de week getraind kan worden.
Cycling Team Limburg is aangesloten bij de KNWU.

In 2 Motion
Welkom bij In2Motion SportAdviesBureau. In2Motion verleent diensten op het gebied van inspanningstesten en fysieke training. In2Motion staat voor ‘in to motion’ oftewel zin om te bewegen. Bij In2Motion kunnen individuele sporters en sportclubs terecht, van beginnend/recreatief tot topsport,
om trainingen te optimaliseren en prestaties verantwoord en op maat te verbeteren. In2Motion poogt een brug te slaan tussen sportwetenschap en sportpraktijk om zodoende efficiënt en verantwoord te bewegen en/of te sporten.